29.10.09

Kesäloma Hiroshimassa 16



Ulkomaalaisille hauska ja tunnettu "solu hotelli". Hotellin kerroksiin on asetettu paljon ykilöllisiä vuoteita, kuten lokeroa. Majoitus maksaa noin 15-20 euro. Tällaiset halvat majoituspalvelut toimivat hyvin ja yleensä kaupunkien keskustassa, jonka kiinteistöhinta pysyy hirveän korekealla.

Oman solun ohella hotellin sisällä sijaitsevat myös yleisösalit, ravintola, kattava ylesökylpyhuone, sähköinen sauna jne. Pääasiakkaat ovat japanilaisia liikemiehiä, joiden pitää nopeasti toimia liikematkalla kaupungin ylimessä. Monet reppumatkaajatkin myös käyvät siellä. Heille vain omat vuoteet riittävät pikkulepöään varten. Hotellin sijainti saa heitä aloittamaan heti liiketoimintaan sekä kuljettamaan sujuvasti toisiin paikkoihin.




Solun sisäpuolella on vuote. On myös laitettu ramppi, pikkutelevisio, radio, sekä herätyskello. Toisin kuin luultua, solussa on hyvin äänieristetty, siis voi rentoutua rauhallisesti. Sisällä kieletään tupakoinnin ja syöminen.




Kansain lentokentäasema 関西国際空港, josta matkustin suoraan Helsinkiin Finnairin lennolla. Terminaalissa näytti tosi vilkkaalta, paljon matkustajia liikkui ja jonotti. Onneksi oman rekisteröinnin ja turvatarkastuksen prosessini sujuivat aika hyvin.


Kuvasarja kesälomastani päättyy tähän! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti