7.1.10

MEET 100

Osana Uuden vuoden lupauksistani haluaisin aloittaa sivutoimisen ja vapaaehtoisen hankkeen nimeltään MEET 100, jonka tarkoitus on ottaa yhteyttä noin 100 ihmiseen haastatteluja varten. Sen kautta tavoittelen myös parantavani ammatillista toimitusosaamistani ja vuorovaikutuskykyni.

Sekä tavalliset ihmiset että mahdollisesti avainhenkilöt jopa julkkikset voisivat osallistua projektiin kohderyhmiksi. Tämä hanke kestäisi arvioiltani pari vuotta, ja yhden haastattelun tehdään kuukausittain. Haastatteluja on tallennettu mp3 soitimella, ja niissä puhutaan suomeksi, englanniksi, tai japaniksi. Osa heidän tarinoistaan on julkaistu jollakin tavalla. Riippuen tilanteesta voi maksaa haastattelua tai tarjota kahvia sitä varten.

Olkaa hyvä ja antakaa minulle neuvoja mitä vain projektiin suhteen.


English announcement is here

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hienolta projektilta! Ja ainakin suomalaiset suostuvat kahvipalkalla melkein mihin tahansa, on se vaan niin tärkeä ja rakas nautintoaine tässä maassa! ;)
    MEET 100:n toteuttamista varten suosittelisin mainoksen/tiedotteen lähettämistä esimerkiksi erilaisiin yhdistyksiin. Aktiivisesti yhdistyksissä toimivat ihmiset puhuvat yleensä mielellään ja usein aivan korvauksetta asioista, joita heidän edustamansa yhdistys ajaa ja pitää tärkeitä.
    Voisit saada mielenkiintosia tarinoita myös esimerkiksi vanhainkodeista, vanhukset puhuvat mielellään menneistä ajoista ja voisit saada todella mielenkiintoista perspektiiviä vuosikymmenien takaiseen yhteiskuntaan.
    Onnea hankkeellesi! =)

    VastaaPoista